Arad: Terapie cu lipitori, tratamente cu venin de albină, nenumărate produse din miere, polen, propolis și ceară, sâmbătă și duminică, la târgul ARpicultura de la Arad

Ceade-a 5 a ediție a târgului Arpicultura are loc sâmbătă și duminică la EXPO Arad.

Conform președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Gheorghe Seculici, care organizează manifestarea, este vorba despre un târg cu vânzare atât pentru apicultori, cât și pentru public.

Peste 50 de producători și comercianți propun vizitatorilor o gamă variată de produse terapeutice și cosmetice pe bază de miere, polen, propolis, ceară, dulciuri și sucuri din plante medicinale, uleiuri, produse ecologice și tradiţionale, dar și utilaje apicole, stupi, faguri artificiali sau hrană pentru albine.

Un centru medical de diagnostic și terapii alternative (dr. Orodan- APIMEDICA – Arad alături de APIARIUM SRL din Timișoara) oferă noutăți în domeniul produselor apicole, dar câteva surprize cu demonstrații diverse, printre care terapie cu lipitori, tratamente cu venin de albină și multe alte subiecte de interes pentru sănătate.

De asemenea, medic primar medicină de urgență, doctorul în științe farmaceutice, Mihaela Orodan, va prezenta pentru cei interesați, mai ales pentru apicultori, „Trusa de urgență a apicultorului”.

Împreună cu partenerii târgului, au loc o serie de conferințe și seminarii de specialitate, la care se discută despre subvenții și finanțări pentru apicultori, probleme curente și de patologie în apicultură, actualități în apicultura românească, precum și alte teme de interes conexe domeniului apicol.

Program de vizitare

Târgul poate fi vizitat Sâmbătă, 23.02.2019 – 9:00 – 18:00, iar Duminică, 24.02.2019 – 9:00 – 16:00.