Arad: Traficant de persoane și de minori, prins la frontiera de pe autostrada Nădlac-Arad

2 bărbați care erau urmăriți general, dintre care 1 era căutat pentru trafic de minori și trafc de persoane, au fost depistați decătre polițiștii de frontieră de la Nădlac, din județul Arad. Indivizii au fost prinși când doreau să intre în țară.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, la Nădlac 1, de pe DN7, s-a prezentat un bărbat în vârstă de 35 de ani din judeţul Mureş, iar la efectuarea verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele său era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei. Individul are de executat 1 an şi 5 luni de închisoare.

Un alt bărbat, de 34 de ani, din Dâmbovița a fost prins în punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, de pe autostrada Nădlac-Arad. Acesta avea emis pe numele său, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori şi trafic de persoane, având de executat 4 ani de închisoare.

Bărbații au fost predați unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun în aceste cazuri.