Arad: Transportatorii români, o primă victorie în fața Parlamentului European. Ce au obținut

0
2

Transportatorii români care protestează, miercuri, în fața Parlamentului European de la Strasbourg, au înregistrat o primă victorie… au obținut întoarcerea pachetului cu propuneri pentru modificările din domeniu în comisia parlamentară, care, de la 1 aprilie, va trebui să dezbată peste 1.000 de amendamente, așa că proiectul ar putea fi votat în legislatura viitoare.

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 27 martie 2019

Declarația a fost făcută, la protestul de la Strasbourg, decătre secretarul general al APTE 2002 Szanto Arpad.

200 de persoane din vestul țării, în special patroni și directori de firme de transport marfă, au plecat, miercuri dimineață, cu 2 avioane charter de pe Aeroportul Interanțional Arad pentru a participa la protestul pe care transportatorii din estul Europei îl organizează în fața Parlamentului European. Oamenii au acuzat că prin modificările propise în domeniul transporturilor rutire de mărfuri, țările din estul Europei ar fi fost discriminate de cele din vestul continentului.

Sursa video: APTE 2002

Arad: 200 de transportatori din vestul țării au plecat, miercuri, cu 2 avioane, la mega-protestul de la Parlamentul European. „Suntem discriminați de cei din vest. Într-un cuvânt: nu ne prea vor”