Arad: Trei bărbați, căutați de către România și Spania, reținuți la frontiera din Arad

Trei bărbați care erau urmăriți general și internațional au fost descoperiți, în weekend, decătre polițiștii de frontieră din județul Arad.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, în Punctul de Trecere a Frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad a fost depistat un bărbat de 42 de ani din Bacău, care erau căutat decătre autoritățile române pentru că avea de executat 3 ani de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

La Curtici, polițoștii de frontieră au prins un bărbat de 27 de ani din Dolj, pe numele căruia exista emis de către autorităţile spaniole un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

La Turnu, polițiștii de frontieră au depistat un bărbat de 22 de ani din Constanţa, căutat decătre autoritățile române cu un european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiunii de furt, individul având de executat 3 ani şi 4 luni de închisoare.

Cei 3 bărbați au fost predați unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad pentru luarea măsurile legale în aceste cazuri.