Arad: Un angajat CFR Arad, la spital, după ce cantonul folosit ca locuința de serviciu, din zona Gării Mari, a fost cuprins de un puternic incendiu

Un angajat al CFR din Arad a ajuns, sâmbătă, la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, dupăce locuința de serviciu pe care o avea în zona Gării Mari din Arad a fost cuprinsă de un puternic incendiu.

Publicată de Ciprian Arad pe Sâmbătă, 16 martie 2019

Publicată de Ciprian Arad pe Sâmbătă, 16 martie 2019

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și medici SMURD.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, căpitan Călin Domșa, „s-a intervenit cu AT5002 Descarcerarea mică, A9000 și SMURD, cu 13 subofițeri în total”.

„A ars o cameră pe o suprafața de aproximativ 20 mp. Un bărbat, în vârstă de 46 ani, care a fost găsit la fata locului cu câteva arsuri la nivelul feței. Victima, în incercarea de a stinge focul a suferit arsură grad 1 la nivelul feței, arsură grad 2 la membrul superior stâng (3 – 5 cm) și a fost intoxicat cu fum. Este constient, cooperant și este preluat de către SMURD pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, căpitan Călin Domșa.

Conform unor informații, camera cuprinsă de incendiu este un canton folosit ca locuință de serviciu a unui angajat CFR.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad