Arad: Un bărbat de 69 de ani a murit după ce a căzut de pe Sala Polivalentă din Arad

Un muncitor de 69 de ani care lucra la o înălţime decca 15 metri în interiorul Sălii Sporturilor din Arad a decedat, miercuri, după ce a căzut şi a rămas blocat între un zid şi o conductă metalică, parte a sistemului de preluare a apelor pluviale.

ARADCU 00 ISU ARAD MI04MART

Arad: Un bărbat de 69 de ani a murit după ce a căzut de pe Sala Polivalentă din AradUn muncitor de 69 de ani care lucra la o înălţime decca 15 metri în interiorul Sălii Sporturilor din Arad a decedat, miercuri, după ce a căzut şi a rămas blocat între un zid şi o conductă metalică, parte a sistemului de preluare a apelor pluviale.https://realitateadearad.net/index.php/2020/03/04/arad-un-barbat-de-69-de-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-pe-sala-polivalenta-din-arad/#arad ISU ARAD #georgepleșca #realitatea

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 4 martie 2020

ARADCU 00 ACCIDENT ISU ARAD MI04MART

Arad: Un bărbat de 69 de ani a murit după ce a căzut de pe Sala Polivalentă din AradUn muncitor de 69 de ani care lucra la o înălţime decca 15 metri în interiorul Sălii Sporturilor din Arad a decedat, miercuri, după ce a căzut şi a rămas blocat între un zid şi o conductă metalică, parte a sistemului de preluare a apelor pluviale.https://realitateadearad.net/index.php/2020/03/04/arad-un-barbat-de-69-de-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-pe-sala-polivalenta-din-arad/#arad #georgepleșca ISU ARAD #realitatea

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 4 martie 2020

Muncitorul urcase pe acoperiș pentru a îndepărta apa de ploaie adunaă pe o prelată, moment în care a căzut. Un coleg al bărbatului a încercat să îl scoată din acel loc, dar a rămas şi el blocat.

Colegii celor doi au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, pompieri și polițiști.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, cu zece subofiţeri şi doi ofiţeri.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit cu trei echipaje de lucru la înălţime, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. La locul incidentului au fost găsiţi doi bărbaţi în interiorul canalului tehnologic de scurgere a apei, unul căzut de la înălţime, inconştient, iar al doilea care a intrat singur pentru a încerca să ajute prima victimă”.

„Bărbatul inconştient a fost scos şi i s-au aplicat manevre de resuscitare, la care nu a răspuns, fiind declarat decesul. Celălalt bărbat a fost predat în stare stabilă echipajului medical pentru a fi transportat la spital în vederea evaluării”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad și Poliția fac cercetări în acest caz.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad