Arad: Un incendiu puternic a cuprins o casă chiar în prima zi din 2019

Pompierii din Arad au parte de un început de an plin. După mai multe intervenții chiar în primele ore din 2019, o altă misiune este în plină desfășurare și în prima zi din an, la ora 12.00. Un puternic incendiu a cuprins, marți, în prima zi din anul 2019, o casă din localitatea Cuvin, județul Arad.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri militari și voluntari.

Conform purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „jurul orei 12:00 a fost anunțat un incendiu la o casă particulară în satul Cuvin, din comuna Ghioroc. S-au deplasat din cadrul Detașamentului de pompieri Arad 2 Autospeciale de Stingere ce Apă și Spumă și 1 Ambulanță SMURD, în coopearare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ghioroc și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Covăsânț.

„La momentul sosirii la locul intervenției incendiul se manifesta generalizat la întregul imobil, s-a limitat propagarea acestuia și se continuă acțiunea de stingere”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa

Casa a fost în cea mai mare parte distrusă, tavanele cazând în camere.

Pompierii continuă cercetările în acest caz.