Arad: Un primar PSD din Arad susține că știe motivul pentru care premierul Viorica Dăncilă a decalarat că va avea și susținerea opoziției la moțiunea de cenzură

Un cunoscut primar PSD din județul Arad susține că știe motivul pentru care premierul Viorica Dăncilă a decalarat că la votul moțiunii de cenzură de joi se bazează și pe voturi și pe susținerea din partea opoziției.

Primarul comunei Săvârșin, din județul Arad, Ioan Vodicean, scrie pe contul său de Facebook că din proiectul de alocare de fonduri prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, județul Arad are doar 3 proiecte, însă ceea ce este și mai „interesant este că nici una din localitățile ale căror proiecte se regăsesc aici nu are primar PSD”.

„Pe asta se bazează Viorica Dăncilă când zice că va avea susținere la moțiune și de la reprezentanții opoziției”, este concluzia primarul Ioan Vodicean, care mai spune că unii „primari PSD (…) sunt obișnuiți să fie trecuți pe lista : „și alții ” pentru că așa se ocupă de noi cei pe care i-am trimis să ne reprezinte la cea mai înaltă tribună a țări”i.

Proiectul cu propunerile de finanțare a fost publicat în exclusivitate de portalul de știri www.g4media.ro.

Conform listei propuse, în județul Arad vor primi bani comuna Hășmaș (pentru Modernizarea și reabilitarea sistemului de iluminat public – 447.858 lei), Mișca (pentru Reabilitare străzi pentru în lungime de 11500 metri – 13.663.131 lei) și Zerind (pentru Lucrări de iluminat public în comună – 531.266 lei).

Ioan Vodicean este primar PSD însă în ultima vreme s-a distanțat de liderii partidului, atât la nivel județean, cât și național, acuzându-i că neglilează comunitățile care i-au votat.

Mesajul complet

Aradul (județul) are doar 3 proiecte în această listă. Interesant, nici una din localitățile ale căror proiecte se…

Publicată de Ioan Vodicean pe Marţi, 8 octombrie 2019

„Aradul (județul) are doar 3 proiecte în această listă. Interesant, nici una din localitățile ale căror proiecte se regăsesc aici, nu are primar PSD. Eeeeeee !!!! Pe asta se bazează „Veoricacând” zice că va avea susținere la moțiune și de la reprezentanții opoziției. Nu știu ce părere au însă primarii PSD. Dar ei, sărmanii, sunt obișnuiți să fie trecuți pe lista : „și alții ” . Așa se ocupă de noi cei pe care i-am trimis să ne reprezinte la cea mai înaltă tribună a țării”, a scris primarul comunei Săvârșin, Ioan Vodicean, pe contul său de Facebook.