Arad: Unul dintre cei mai cunoscuți piloți de raliuri din România, Vali Porcișteanu, este, marți, invitat special la „Bursa locuri de muncă UAV 2019” 

Unul dintrecei mai cunoscuți piloți de raliuri din România, Vali Porcișteanu, vine la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, ca și invitat special la „Bursa locuri de muncă UAV 2019”, a anunțat universitatea de stat din Arad.

Vali Porcișteanu este unul dintre cei mai buni piloţi de raliuri din România. Are la activ mai multe titluri de campion şi vicecampion naţional de raliuri şi a participat la mai multe curse din Campionatul European de Raliu dar şi în competiţii de nivel mondial.

Bursa este considerată ca fiind unul din cele mai mari evenimente de carieră din vestul țării, în cadrul căruia studenții UAV, și nu numai, vor putea beneficia de o bogată ofertă în domeniul carierei din partea marilor companii angajatoare, oferind astfel șansa participanților de a-și găsi un loc de muncă.

Potrivit UAV, evenimentul oferă posibilitatea companiilor nu doar de a-și găsi cei mai potriviți oameni, dar pot beneficia și de oportunitatea de a-și prezenta, în cadrul standurilor, cele mai noi tehnici de lucru în domeniu.

Peste 40 de companii

Conform rectorului Universității Aurel Vlaicu din Arad, prof.univ.dr. Ramona Lile, „bursa nu face altceva decât să pună faţă în faţă studenţii şi absolvenţii universităţii cu cei mai importanţi angajatori din vestul ţării. Dovadă că marile companii au încredere în UAV este faptul că, în acest moment, toate standurile puse la dispoziția angajatorilor au fost ocupate”, a mai declarat rectorul UAV Arad, Prof. Univ. Dr. Ramona Lile.

Bursa locuri de muncă UAV, care reunește peste 40 de companii, are loc în Complexul M din Micălaca, pe data de 12 martie, cu începere de la ora 10.00.