Arad: Urmărire ca-n filme în centrul Aradului. Un polițist aflat în timpul liber și un cetățean cu spirit civic, pe urmele unui tâlhar de 20 de ani

Urmărire ca-n filme în centrul municipiului Arad. Un tânăr care a tâlhărit o femeie, joi seara, chiar în centrul municipiului Arad, pe Bulevardul Revoluției, a fost prins cu ajutorul unui polițist aflat în timpul liber și al unui alt cetățean cu spirit civic.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, tânărul de 20 de ani a smuls o poșetă din mâna unei femei.

Polițistul Sebastian Burnaz, din cadrul Secției nr. 2 Micălaca, aflat în timpul liber, a văzut cele întâmplate și fără să stea pe gânduri a fugit după agresor, reușind să transmită între timp colegilor cele întâmplate.
În sprijinul polițistului care urmărea agresorul a venit și un cetățean din Arad, Petrișor Cîrlan, și împreună l-au urmărit pe cel care fugea.

Tâlharul a abandonat poșeta și a încercat să dispară printre blocurile și vegetația bogată din zonă.

La scurt timp după cele întâmplate, agresorul a fost depistat și identificat de o patrulă de ordine publică, pe strada Ineu din municipiu, fiind recuperate și bunurile persoanei vătămate.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi propus
magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.