Arad: Verificări interne în Poliția din Arad, după ce pe Facebook a fost reclamat un posibil incident cu polițiști

Verificări interne în Poliția din Arad dupăce pe internet a apărut informați că un polițist în civil și-ar fi chemat prin telefon direct un coleg de la rutieră, care se afla în serviciu, pentru a intimida un șofer.

Florin-Petrișor Flonta a scris pe contul său de Facebook că, marți seara, proprietarul unei mașini (AR-23 MLV), care este agent de poliție rutieră la IPJ Arad i-a blocat accesul pe strada Vaslui din cartierul Micălaca.

Șoferul mai povestește că agentul aflat în timpul liber i-ar fi cerut să meargă cu spatele circa 20 m ca să treacă el, însă i-a spus că acest lucru nu se va întâmpla, moment în care polițistul a sunat un coleg de la rutieră, care era de servic. Cel de-al doilea polițist s-a deplasat singur cu mașinia de poliție cu numărul de înmatriculare MAI 40768, nefiind însotit de coleg.

Conform șoferului care a reclamat cazul, agentul s-a prezentat și i-a cerut actele, iar circa 20 minute a tot căutat o încadrare. A tot căutat pe legi și niciuna nu se potrivea, mai povestește șoferul, care susține că apelul nu a fost făcut prin 112. Cam așa actionează Poliția în Arad, este concluzia la care a ajuns șoferul.

În replică, Poliția din Arad a anunțat, miercuri, că „șeful Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele apărute pe rețeaua de socializare Facebook, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”.