Arad: Vicepremierul Mihai Fifor, veste bună pentru Arad: „s-a semnat contractul de proiectare pentru tranformarea fostei policlinici CFR în cel mai modern centru medical de diagnostic și tratament din această zonă”. Lucrările încep în această toamnă

La câteva zile de la instalarea în funcție a vicepremerului Mihai Fifor, care este și senator PSD de Arad, acesta a anunțat că vineri „s-a semnat contractul de proiectare pentru tranformarea fostei policlinici CFR abanondată de mai mulți ani, în cel mai modern centru medical de diagnostic și tratament din această zonă”. Noua unitate medicală va funcționa în subordinea medicală a Ministerului Apărării Naționale, iar lucrările de execuţie urmează să înceapă în această toamnă, mai spune Mihai Fifor.

Senatorul PSD Arad, Mihai Fifor, mai spune că proiectul este unul de suflet şi, astfel, își onorează promisiunea făcută arădenilor în timpul mandatului să ca ministru al Apărării.

Clinică ultramodernă pentru militari, rezerviști și civili

„Pentru mine este un proiect drag, unul de suflet şi îmi onorez promisiunea făcută arădenilor în timpul mandatului meu ca ministru al Apărării. Am aprobat atunci partea de finanţare, cu gândul la cei de acasă, mai ales că unitatea sanitară nu va deservi doar personal militar și rezerviști, ci și personal civil, cetățeni ai Aradului. Am insistat şi insist ca oraşul nostru să aibă cel mai modern centru medical de diagnostic și tratament din această zonă”, a mai declarat vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice, senatorul Mihai Fifor.

16 cabinete cu 22 de medici specaliști și 22 de asistenți medicali

„Vor exista 16 cabinete care vor funcționa pe două ture și vor fi deservite de 22 de medici specialiști și 22 de asistenți medicali. De asemenea, vor mai exista două laboratoare de analize medicale. Astăzi am parcurs un pas important în această direcţie prin semnarea contractului de proiectare, exact cum am promis. Este un proiect extrem de ambiţios şi îl voi duce în mod armonios la îndeplinire pentru că arădenii merită un act medical de calitate şi condiţii sanitare de excepţie”, a mai declarat vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice, senatorul Mihai Fifor.