Trei bărbați au fost descoperiți, vineri, decătre jandarmii din Arad în timp ce descărcau țigări de contrabandă din mai multe mașini. Marfa urma să ajungă în piețe din municipiul Arad și orașul Sântana.

ARADCU 00 CONTRABANDA JANDARMERIA ARAD VI01NOV

Trei bărbați au fost descoperiți, vineri, decătre jandarmii din Arad în timp ce descărcau țigări de contrabandă din mai multe mașini. Marfa urma să ajungă în piețe din municipiul Arad și orașul Sântana.Ascultă în linkul de mai jos declarația purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 1 noiembrie 2019

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „trei bărbați au fost depistați de jandarmi în timp ce descărcau din autoturismele proprii, mai multe plase cu țigări netimbrate. La verificările efectuate s-au descoperit în total 263 pachete cu țigări netimbrate de diferite mărci”.

„Persoanele în cauză au fost interceptate în apropierea piețelor din municipiul și județul Arad, în urma unor acțiuni desfășurate de jandarmi, în această dimineață, pentru protejarea populației împotriva activităților de comerț ilicit”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Țigările au fost confiscate, iar cei 3 bărbați s-au ales cu dosare penale.

Jandarmii atenționează că asemenea controale vor continua.

Sursa foto-video: Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad