Arad: VIDEO Ce face PSD la votul de învestire a Guvernului PNL. Secretarul general al PSD, Paul Stănescu: PSD nu se teme de alegerile anticipate pentru că este bine organizat și că va câștiga alegerile

Conducerea PSD evită să spună ce vor face luni parlamentarii social-democrați, însă cataloghează demn de Caragiale faptul că parlamentarii PNL nu își vor vota propriu Guvern.

ARADCU 00 CONFERINTA PSD STANESCU CIOLACU FIFOR DUM23FEB

Arad: VIDEO Ce face PSD la votul de învestire a Guvernului PNL. Secretarul general al PSD, Paul Stănescu: PSD nu se teme de alegerile anticipate pentru că este bine organizat și că va câștiga alegerilehttps://realitateadearad.net/index.php/2020/02/23/arad-video-ce-face-psd-la-votul-de-investire-a-guvernului-pnl-secretarul-general-al-psd-paul-stanescu-psd-nu-se-teme-de-alegerile-anticipate-pentru-ca-este-bine-organizat-si-ca-va-castiga-alegeril/Arad: VIDEO Fostul premier Sorin Grindeanu se va întoarce în PSD, consideră secretarul interimar Paul Stănescuhttps://realitateadearad.net/index.php/2020/02/23/arad-video-fostul-premier-sorin-grindeanu-se-va-intoarce-in-psd-considera-secretarul-interimar-paul-stanescu/Arad: Conducerea PSD stabilește calendarul Congresului Extraordinar. Va candida Marcel Ciolacu? "Mie mi-a spus că va candida" https://realitateadearad.net/index.php/2020/02/23/arad-video-conducerea-psd-stabileste-calendarul-congresului-extraordinar-va-candida-marcel-ciolacu-mie-mi-a-spus-ca-va-candida/#psd #paulstănescu #marcelciolacu #alegerianticipate #anticipate #pnl #soringrindeanu #premier

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 23 februarie 2020

Declararația despre ce va face PSD și alegerile anticipate începe de la minutul 07:38.

Pe de altă parte, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, respinge ideea unor înțelegeri cu PNL pentru alegerile anticipate și susține că PSD nu se teme de alegerile anticipate pentru că partidul este bine organizat și că va câștiga alegerile.

Paul Stănescu a făcut declarația la Arad, unde a coordonat conferința extraordinară de alegeri, în urma căreia senatorul Mihai Fifor a fost ales președinte al PSD Arad.