O furtună care a durat numai cca 20 de minute a făcut prăpăd, luni seara, în Arad.  Un pasaj din cartierul Micălaca a fost inundat și 2 mașini au rămas pur și simplu blocate în mijlocul șuvoaielor.

ARADCU 00 ISU ARAD LU08IUN

Arad: VIDEO Două mașini, blocate într-un pasaj inundat din Arad. Un șofer a ieșit pe mașinăO furtună care a durat numai cca 20 de minute a făcut prăpăd, luni seara, în Arad. Un pasaj din cartierul Micălaca a fost inundat și 2 mașini au rămas pur și simplu blocate în mijlocul șuvoaielor. Șoferii au urcat pe capota mașinilor pentru că apa adunată a depășit 1 metru.Sursa video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad#arad #isuarad #georgeplesca

Publicată de Realitatea De Arad pe Luni, 8 iunie 2020

Șoferii au urcat pe capota mașinilor pentru că apa adunată pe carosabil a depășit 1 m.

Pompierii dincadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au sosit la fața locului cu pompe de mare capacitate.
Echipele de salvatori i-au ajutat pe șoferii blocati în mijlocul puhoaielor revarstate pe străzi și i-au scos la mal.

Poliția Locală a anunțat ulterior că cei 2 șoferi au ignorat avertismentele agenților locali și au forțat traversarea pasajului de pe strada Voinicilor.

După fiecare ploaie mai serioasă, acest pasaj este inundat, asta spre disperarea arădenilor care locuiesc în zonă. Canalizarea nu face față, iar apa se revarsă pe carosabil. Dupa mai bine de o ora, pompierii au reușit să curețe zona.

Pompierii au mai intervenit și pe pe strada Iuliu Maniu, pentru a scoate apa de la un parter inundat, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Județul Arad a fost, luni seara, sub cod portocaliu de instabiliate atmosferică.

Sursa video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad