Arad: VIDEO Imagini inedite cu un hoț imobilizat de un cumpărător curajos și cu simț civic. Hoțul se lovește de ușa cu senzori, după ce alergă prea repede

Un băiatde 20 de ani din Arad, care a furat produse cosmetice în valoare de 500 de lei dintr-un magazin din oraș, a fost imobilizat de un alt bărbat care se afla la cumpărături. Acesta a văzut fapta tânărului și i-a cerut să pună produsele la loc.

ARADCU 00 FURT MAGAZIN JANDARMI ARAD VI27SEPT

Un băiatde 20 de ani din Arad, care a furat produse cosmetice în valoare de 500 de lei dintr-un magazin din oraș, a fost imobilizat de un alt bărbat care se afla la cumpărături. Acesta a văzut fapta tânărului și i-a cerut să pună produsele la loc.Hoțul a luat-o însă la fugă prin magazin, dar spre ghinonul lui ușile de acces cu senzor nu au reacționat la viteza cu care acesta alerga, așa că s-a izbit de ele ca de un zis, și a fost prins și pus la pământ imediat de celălalt cumpărător cu mult curaj și simț civic.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 27 septembrie 2019

Hoțul a luat-o însă la fugă prin magazin, dar spre ghinonul lui ușile de acces cu senzor nu au reacționat la viteza cu care acesta alerga, așa că s-a izbit de ele ca de un zis, și a fost prins și pus la pământ imediat de celălalt cumpărător cu mult curaj și simț civic.
Angajații magazinului au sunat imediat la 112 și au cerut intervenția unui echipaj de jandarmerie.
Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, „jandarmii au ajuns imediat la fața locului și ca urmare a verificărilor efectuate și a vizionării camerelor de supraveghere instalate în magazin, au constatat că tânărul a sustras produse de cosmetică în valoare de 500 de lei atunci când a fost prins, dar filmările din arhiva camerelor de supraveghere au scos la iveală că individul a mai furat de 2 ori din același magazin, producând un prejudiciu de aproximativ 2000 lei”.
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.
Jandarmii l-au predat pe tânăr polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.
Sursa foto-video: Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad