Arad: VIDEO Revelion cu Francesco Napoli și Marty Cintron, de la cunoscuta trupă No Mercy, în centrul Aradului, și un mega-foc de artificii

Revelion cu Francesco Napoli și Marty Cintron, de la cunoscuta trupă No Mercy. De asta vor avea parte arădenii, în centrul orașului, la trecerea în 2020, la Revelionul Popular la km 0, din fața Palatului Administrativ, au anunțat, marți, Primăria Municipiului Arad şi Centrul Municipal de Cultură, care organizează evenimentul.

Imagine

Startul petrecerii va fi dat la ora 22:00 când pe scena din fața Palatului Administrativ vor urca arădenii de la Progresiv A. De la 22:45, pe scenă va urca Francesco Napoli, cu cântece ca „Marina” și „Balla Balla”. Începând cu ora 23:30, timp de mai bine de o oră, solistul și actorul american Marty Cintron, pop starul anilor ’90, omul din spatele trupei No Mercy, în care a cântat, aduce la Arad hiturile de-acum aproape trei decenii, printre care „Where Do You Go”, „My Promise” ori „Please Don’t Go”.

Momentul de la miezul nopții va fi marcat de un spectaculos show de artificii ce va dura cca 10 minute. Intrarea la eveniment este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.