Un tramvai a luat foc în trafic, luni dimineață, în zona Făt Frumos din minicipiul Arad, cei doi pasageri şi vatmanul ieşind la timp, fără să fie răniţi, însă un vagon a fost distrus în proporție de 60 la sută.

ARADCU 00 INCENDIU TRAMVAI ISU ARAD LU04MAI

Arad: VIDEO Un tramvai a luat foc în trafic, la AradUn tramvai a luat foc în trafic, luni dimineață, în zona Făt Frumos din minicipiul Arad, cei doi pasageri şi vatmanul ieşind la timp, fără să fie răniţi, însă un vagon a fost distrus în proporție de 60 la sută.#arad #isuarad #georgepleșca

Publicată de Realitatea De Arad pe Luni, 4 mai 2020

Garnitură era formată din două vagoane, de provenienţă germană, produsă în 1962 şi care se afla în circulaţie în Arad de aproape 30 de ani. Tramvaiul se afla la prima cursă a zilei, cea dintre depou şi capătul de linie din zona Făt-Frumos. Vagonul motor a ars în proporţie mare, de aproximativ 60%. Sunt pierderi materiale, fără a fi înregistraţi răniţi.

„Tramvaiul a luat foc în jurul orei 06.00, iar la fața locului au ajuns 10 pompieri din cadrul Inspctoratului pentru Situații de Urgență Arad. În momentul sosirii la locul incendiului a celor două echipaje, acesta se manifesta generalizat la vagonul din spate al tramvaiului, propagat și la partea din spate al primului vagon. Incendiul a fost stins după aproximativ 45 minute de intervenție. Cauza probabilă a incendiului este ”scurt circuit” În urma incendiului nu au fost înregistrate victime. În tramvai erau 2 călători și vatmanul, aceștia coborând în siguranță”, a declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Sursa video: martor