Arad: VIDEO Viorica Dăncilă, despre votul în Diaspora: Dacă în trei zile nu putem vota şi se fac cozi, nu e explicabil

0
1

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la Arad, că, în urma schimbărilor privind votul în străinătate, nu ar mai trebui să apară cozi la secţiile din Diaspora, la alegerile prezidenţiale, afirmând că nu ar fi explicabil dacă totuşi se va întâmpla.

ARADCU 00 VIORICA DANCILA DIASPORA SA02NOV_Trim

Arad: VIDEO Viorica Dăncilă, despre votul în Diaspora: Dacă în trei zile nu putem vota şi se fac cozi, nu e explicabilPremierul demis Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la Arad, că, în urma schimbărilor privind votul în străinătate, nu ar mai trebui să apară cozi la secţiile din Diaspora, la alegerile prezidenţiale, afirmând că nu ar fi explicabil dacă totuşi se va întâmpla.Citește toate declarațiile premierului demis Viorica Dăncilă în linkul de mai jos.https://realitateadearad.net/index.php/2019/11/02/arad-video-viorica-dancila-despre-votul-in-diaspora-daca-in-trei-zile-nu-putem-vota-si-se-fac-cozi-nu-e-explicabil/

Publicată de Realitatea De Arad pe Sâmbătă, 2 noiembrie 2019

„Pentru votul în Diaspora, ştiţi foarte bine că s-a aprobat votul prin corespondenţă şi trei zile de vot. S-a dublat numărul secţiilor de votare, avem 855 de secţii de votare în Diaspora. Deci dacă în trei nu putem vota şi iar se fac cozi, nu cred că este explicabil acest lucru. Poate oamenii îşi planifică în aşa fel încât să poată vota în trei zile”, a declarat premieril demis Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă.

Premierul demis a spus că îşi doreşte „un vot în Diaspora care să nu îi umilească pe români”.

„De aceea am şi aprobat aceste trei zile, de aceea am şi dublat numărul secţiilor de votare. Dreptul la vot este dreptul fiecărui român, fie că se află în interiorul graniţelor ţării, fie în exteriorul lor”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă este, sâmbătă, în județul Arad, unde vizitează orașul Pâncota, comuna Păuliș, iar în municipiu, merge la Catedrala Arhipiscopală Ortodoxă Nouă, de la Podgoria, și are întâlniri cu membrii PSD și mediul de afaceri.