Un grup de tineri a atacat cu sălbăticie un bărbat, pe o stradă din Arad. L-au bătut crunt, l-au dezbrăcat, i-au luat toate lucrurile personale și i-au dat foc la haine, lăsându-l să zacă dedzbrăcat, într-o baltă e sânge. Omul a ajuns la spitalul din Arad, de une a fost adus la Timișoara, din cauza rănilor foarte grave suferite și a necesității realizării mai multor intervenții chirurgicale.

”Am fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan.

Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta” a anunțat  IPJ Arad.

Cel atacat are traumatism cranian, fracturi multiple la oasele de la nivelul feței și plăgi multiple

Sursa: Realitatea de Arad