Aradul este un loc deosebit, situat la limita dintre Banart și Crișana. Intitulat deseori ”Mica Veneție de pe Mureș”, această destinație își merită, cu siguranță acest pseudonim. Arhitectura clădirilor impunătoare amintește de marile capitale ale Europei centrale, în timp ce centrul istoric al orașului este plin de povești gata sp fie descoperite de cei ce-l vizitează. 

Pe lângă obiectivele turistice deosebite, în Arad poți mânca foarte bine. Aici vei regăsi numeroase locații care te întâmpină cu preparate gustoase și cu prețuri accesibile. Iată o listă de restaurante ce livrează la domiciliu în Arad

De unde comanzi în Arad un desert delicios?

Ai poftă de ceva dulce? Din fericire, îți poți satisface această dorință fără să petreci timp în bucătărie. Dacă locuiești în Arad, poți comanda un desert delicios de la Pizza Gourmet&More. Pentru cei de aici, ”mâncarea înseamnă mai mult decât gust sau aspect”, așa cum spun chiar ei. Așadar, localul oferă un meniu diversificat, printre care se regăsesc și o mulțime de deserturi. Fursecuri cu nucă, linzer cu brânză și stafide, cornulețe cu nucă, chec, isler cu ciocolată – sunt doar câteva dintre preparatele dulci care fac parte din meniul celor de la Pizza Gourmet&More. În plus, de aici poți comanda chiar și pizza dulce, un desert inedit!

De unde poți mânca bine în Arad dacă preferi bucătăria italiană?

Italienii au preparate delicioase, renumite în întreaga lume. Dacă vrei să te delectezi cu mâncăruri specifice bucătăriei lor și ai norocul să te afli în Arad, poți comanda de la Amoretti. Deschide-ți apetitul cu o porție de bruschete și continuă-ți masa cu o porție generoasă de paste. Sau poate preferi spaghetele? Indiferent de preferințele pe care le ai, la Amoretti vei regăsi un meniu variat, plin de preparate care îți lasă gura apă!

Mâncare arăbească în Arad 

Arădenii pot savura preparate arăbești de la câteva restaurante foarte apreciate în zonă/ Big Belly Mania este unul dintre ele. De aici poți comanda shaorma, burgeri, kebab și nu numai, o mâncare rapidă și foarte sățioasă. Cei de la Shock Kebab UTA prepară și ei shaorma, kebab, șnițele, cheesburgeri sau hamburgeri pe gustul pofticioșilor, iar vestea bună este că și ei livrează mâncare la domicliu. 

Burgeri delicioși poți găsi, însă, și la Momo’s Burgers Arad, care pune la dispozi’ia clienților și alte preparate din bucătăria internațională.

Din categoria restaurantelor care oferă mâncare libaneză se numără și Dabo Doner și Kebab House, de unde poți comanda preparate la prețuri accesibile. 

Nu în ultimul rând, trebuie să știi că în Arad poți comanda și de la McDonald’s.  

Ce opțiuni ai când nu știi ce ai mânca?

Îți este foame, dar nu ai nicio poftă? Atunci îți recomandăm să arunci o privire în meniul celor de la Cafeneaua Literală Joy’s. De aici poți comanda supe, burgeri, sandwich-uri, paste, salate și preparate pentru micul-dejun. De aceeași diversitate te bucuri și dacă alegi serviciul de livrare acasă de la Hotel Crișana Arad sau de la Casa Jelen. 

Papilele tale gustative au devenit curioase? Răsfață-le cu preparate de la aceste restaurante!

Sursa foto: wallpaperflare.com