Polițiștii Biroului Rutier au depistat  un arădean de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Poetului, având o alcoolemie de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, un arădean de 41 de ani a fost depistat de polițiștii din Vinga în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Mailat, având o alcoolemie de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe raza localității Pecica, un pecican de 52 de ani, cu o alcoolemie de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Șilindia, un tânăr de 29 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un ATV fără permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe Calea Iuliu Maniu, un bărbat de 63 de ani, din județul Caraș-Severin, având o alcoolemie de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat și fără a deține permis de conducere; pe raza localității Chișlaca, un bărbat de 40 de ani, din Craiva, cu o alcoolemie de 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe raza localității Pâncota, un ineuan de 37 de ani, cu o alcoolemie de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Sursa: Realitatea de Arad