Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din municipiul Arad, strada Dobrogei. 

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului cât și în interiorul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 100mp. 

Din interiorul casei a fost evacuat proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 65 de ani, conștient și cooperant, care a fost preluat de echipajul medical SAJ și transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare. 

În urma incendiului produs din cauza unui scurtcircuit, au ars 5 încăperi ale casei cu bunurile aflate în interior și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 100mp. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Vasile Goldiș” Arad reaminteşte cetățenilor măsurile care trebuie respectate pentru preîntâmpinarea unor astfel de evenimente nedorite, soldate cu pagube materiale şi uneori, din nefericire, chiar cu pierderi de vieţi omeneşti.

Sursa: Realitatea de Arad