Case cuprinse de flăcări, în Arad

Pompierii arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei case situată în municipiul Arad, zona Gai. 

La locul evenimentului, din cadrul Detașamentului Arad, au fost mobilizate de urgență, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, autoscara S42 și un echipaj SMURD, încadrate cu 14 salvatori. 

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la anexa casei, extins la o parte din acoperișul casei din vecinătate.

Persoanele aflate în interiorul casei în momentul izbucnirii incendiului, s-au autoevacuat. Incendiul a fost lichidat prompt, în limitele găsite de către forțele de intervenție, în aproximativ 45 de minute.

Anexa casei, care servea drept spațiu pentru depozitare, a ars în totalitate. De asemenea au ars 6mp din acoperișul casei din vecinătate. 

Datorită promptitudinii și profesionalismului pompierilor arădeni, casa a fost salvată și nu s-au înregistrat victime.  Cauza probabilă de producere a incendiului: scurtcircuit electric.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.