Căutări disperate în județul Arad, după ce un băiețel de 7 ani a plecat la joacă și nu s-a mai întors. Garda de intervenție Chișinău Criș intervine cu un echipaj SMURD, un echipaj de căutare și salvare, șase salvatori specializați, care beneficiază de sprijinul unui echipaj de poliție și de cel al serviciului de voluntari pentru salvări de urgență Mișca, în zona localității Vânători, pe câmp , pentru căutarea unui băiat de 7 ani.

Apelul a fost făcut la 112 de către mama băiatului care a menționat că acesta a plecat să se joace, cândva în această dimineață si nu s-a mai  întors acasă. 
 
Alături de cei de la I.S.U. participă la acțiunea de căutare echipe operative formate din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, 10 polițiști din cadrul Poliției orașului Chisineu-Criș, 5 jandarmi, autospeciala cu termoviziune a Poliției de Frontieră, precum și 40 de voluntari din localitatea Vărșand.
 
Conform celor mai recente intformații, căutările se desfășoară cu dificultate din cauza condițiilor meteo (ceața). ISU a suplimentat forțele cu încă 5 salvatori

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here