Ce spune președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, despre rezultatele referendumului pentru modificarea Constituției

0
3

Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a postat, luni, pe contul său de Facebook au un mesaj în care multumește celor care mers și votat la referendumul pentru modificarea Constituției și spune că niciodată nu s-a dezis „de convingerile sale profund creştine” şi de „respectul imens” pe care îl poartă „valorilor tradiţionale fundamentale ale poporului român”.

„Niciodată nu m-am dezis de convingerile mele profund creştine şi de respectul imens pe care îl port valorilor tradiţionale fundamentale ale poporului român. Ca om, cetăţean şi părinte am considerat necesar să mă exprim civic în consecinţă la Referendumul pentru familie. Ca mine au gândit peste 80.000 de arădeni din judeţ, care doresc să construiască România zilei de mâine într-un mod responsabil din punct de vedere al conştiinţei cetăteneşti, atenţi la valorile şi pereceptele ce trebuie să definească societatea. Le mulţumesc şi îi respect!”, a mai scris Dorel Căprar.