Ciolacu își CONDIȚIONEAZĂ candidatura la prezidențiale. Discuții aprinse în interiorul PSD: Uitați de candidat comun cu PNL pentru Cotroceni!

Discuții aprinse, vineri dimineață, în interiorul ședinței conducerii PSD, inclusiv privind posibila candidatură a lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale din această toamnă. Potrivit unor surse politice, citate de Realitatea PLUS, Marcel Ciolacu ar lua în calcul candidatura sa la cea mai importantă funcție în stat cu condiția ca alegerile să rămâna în septembrie. 

Sursele citate spun și că Ciolacu ar fi transmis că o decizie privind candidatul PSD la prezidențiale trebuie să fie luată cât mai repede.

Liderul PSD ar fi precizat, de asemenea, că știe că există această cutuma ca președintele partidului să fie și candidatul la prezidențiale. 

„Dupa 20 de ani, în fine ni se deschide un culoar către prezidentiale”, a afirmat Ciolacu. 

El a spus, totodată, că e important să existe cât mai repede un congres al partidului. 

Marcel Ciolacu a fost extrem de fermn și în privința unui posibil candidat comun PSD-PNL pentru Cotroceni, liderul social-democraților menționând că o astfel de variantă este exclusă. 

„Nu vom lua decizia privind candidatul la prezidențiale, dar ce vă pot spune este că nu vom avea candidat comun cu PNL”, a mai spus acesta. 

 

Sursa: Realitatea Din PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.