Medicii legiști au confirmat, în urma rezultatelor analizei ADN, că trupul neînsuflețit  găsit pe un câmp din județul Arad este al lui Sebastian Corbei, băiatul de șapte ani dat dispărut de la începutul lunii ianuarie a acestui an. 

Părinții au aflat vestea și, în cursul serii trecute, au ridicat trupul neînsuflețit de la morgă, iar acum se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum.

Pe trupul copilului nu au fost găsite urme de violență, așadar, oamenii legii iau în calcul ca băiatul să fi murit de frig.

Trupul neînsuflețit al lui Sebi a fost găsit sâmbătă, 3 aprilie 2021, de un cioban care se afla în zona localității Vânători. Copilul era dispărut din data de 9 ianuarie.

“Astăzi, 3 aprilie 2021,în jurul orei 13, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul  unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea si încălțămintea identică cu  ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021”, a fost comunicatul Poliţiie.

Sebastian Ionel Corbei  a dispărut sâmbătă, 9 ianuarie 2021, în zona localităţii Vânători din judeţul Arad.

Sursa: Realitatea de Arad