Cristian Rizea anunță APOCALIPSA! Capii rețelei de trafic de droguri și prostituție de lux, băgați în corzi! DECIZIA care-i îngroapă definitiv pe„șmecheri”

Dezvăluiri fără precedent făcute de fostul deputat Cristian Rizea, liderul partidului MRP (Moldova, Rizea și Poporul, n.r.), dinamitează mafia din România! După ce a deconspirat băieții deștepți care învârt afaceri de sute de milioane de euro, Rizea anunță NUCLEARA: în urma plângerii făcute de acesta, DIICOT a început urmărirea penală in rem sub acuzația de constituire a unui grup infracțional organizat. Autoritățile române fac mutarea-șoc. Iată DECIZIA care îngroapă definitiv „șmecherii”! 

RIZEA NU SE OPREȘTE AICI! Rechinii au de ce să tremure! Liderul partidului MRP sugerează procurorilor să facă analize pentru consum de droguri tuturor „șmecherilor” implicați în dosarul contrabandei cu țigări și prostituție. Zarurile au fost aruncate! Instituțiile statului trebuie să reacționeze și să se implice URGENT!

Fostul deputat Cristian Rizea, cel care a deconspirat mafia țigărilor de contrabandă și lumea prostituției de lux din România, a promis o serie de dezvăluiri pe canalul său de Facebook menite să pulverizeze lumea șmecherilor. Citește continuarea explozivă pe realitateadinmoldova.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.