Cu cât ar fi fost plătit un soldat rus pentru a lupta în Ucraina. Dezvăluirile presei ucrainene

Experții cibernetici ucraineni au analizat datele mai multor militari ruși care au luat parte la ostilitățile de pe teritoriul Ucrainei, precum și valoarea sprijinului lor financiar pentru februarie 2022, scrie publicația Gordonua.com. 

Un soldat era plătit cu 22 de dolari pe lună, deși uneori un astfel de militar putea primi aproximativ 455 de dolari, iar pentru îndeplinirea unei „misiuni speciale” – beneficia de o primă.

Militarii ucraineni au publicat mai multe plăcuțe de identificare stanțate care au aparținut soldaților ruși decedați sau capturați pe teritoriul Ucrainei. Astfel, experții cibernetici au putut identifica mai multe informații personale ale acestora.

Publicația Gordon transmite că un soldat rus al Plutonului 3 Rachete Antiaeriene al Regimentului 1 Tancuri, care a fost indentificat în urma plăcuței de identificare stanțată, era plătit cu 2229 de ruble rusești, ceea ce este echivalent cu 22,46 dolari.

De asemenea, un alt soldat indentificat ar fi primit în numerar 39.065,50 ruble rusești, echivalentul a 455,57 dolari. Iar un alt participant la ostilitățile din Ucraina, a primit o indemnizație pentru „participarea la o operațiune de combatere a terorismului și aplicarea legii (securitate) în regiunea Caucazului de Nord”.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.