Distrugeri, droguri și prea mult alcool. Infracțiuni descoperite în județul Arad

Polițiștii Orașului Lipova au depistat un bărbat de 28 de ani, din satul Toc, care conducea un autoturism pe D.N.7 direcția Arad spre Deva, iar la intrarea în localitatea Toc, intră în șanțul de pe contrasens. În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Polițiștii orașului Chișineu Criș cercetează un tânăr de 26 de ani, din satul Sintea Mare, care  ar fi instigat un alt tânăr de 18 ani, din aceeași localitate, la incendierea unui imbobil din Sintea Mare, oferindu-i în acest scop o sticlă de 2 litri cu benzină și o cagulă de culoare negră. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de instigare la distrugere, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luării tuturor măsurilor legale care se impun. 

Polițiștii Secției 2 Micălaca cercetează un arădean de 19 ani  ar fi distrus cu o piatră portbagajul și aripa stangă ale unui autoturism care se afla în parcarea unui magazin, din municipiul Arad, cauzând un prejudiciu de 2.000 de lei. În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Polițiștii Secției 1 Rurală au depistat la data de 31 ianuarie a.c., un bărbat de 20 de ani, care conducea un autoturism în localitatea Călugăreni. Testarea cu aparatul Drugtest a indicat o valoare pozitivă la substanțele amfetamină și metamfetamină.    În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.