Dosar complicat în cazul încăierării din decembrie 2019, din centrul Aradului. Atunci, un agent de pază a fost  înjunghiat și un tânăr, bătut cu bestialitate. Totul, după un scandal izbucnit la Strandul Neptun.

Acolo, un tânăr a înjunghiar un agent de pază, după care a fougit. A reușit să ajungă până în zona centrală unde a fost prins din urmă de colegii celui rănit, dar și de acesta. A fpst lovit cu pumnii, picioarele și bastoane și lăsat inconștient pe trotuar.  Chiar dacă a fost, la rândul lui, victimă, bărbatul bătut a fost acuzat de tentatică de omor asupra bodyguardului. Dar și cei care l-au bătut sunt trimiși în fața justiției, fiind acuzați, la rândul lor, de tentativă de omor, inclusiv bărbatul care fusese înjunghiat și care a participat la bătaie.

 Tribunalul Arad a admis cererea prim-procurorului de confirmare a redeschiderii penale:

„Admite cererea formulată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad în dosar nr. 2972/II/6/2021 privind confirmarea redeschiderii urmăririi penale faţă de suspecţii Porumb Teodor Cristian, Bartha Rudolf-Ionuţ, Brata Levente Şandor, Gîrda Ioan, Moza Teodor Florin şi Toader Sergiu Răzvan, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, prev. de art. 32 rap. la art. 188 alin.1 şi 2 Cod penal, în dosarul nr. 473/P/2020 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”.

Sursa: Realitatea de Arad