Conform primelor informații, furtul a avut loc pe raza localității Pâncota, din județul Arad. Femeia avea în casă 300.000 de euro, dar își luase măsuri de siguranță, mai precis banii îi ținea într-un seif.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei, a declarat joi, 26 noiembrie, ca presupusul furt a fost raportat de un barbat de 59 de ani din localitate. El a relatat ca persoane necunoscute ar fi patruns in locuinta mamei sale, de unde ar fi sustras o suma de bani.

„Din cercetari a reiesit ca o persoana mascata ar fi patruns, prin efractie, in imobilul in cauza unde, adresand amenintari verbale cu acte de violenta femeii de 87 de ani, i-a cerut sa ii indice locul unde se afla banii. Autorul, prin fortarea unui seif, ar fi reusit sa sustraga suma de aproximativ 300.000 de euro, asa cum reiese din declaratiile persoanei vatamate”, a declarat reprezentanta IPJ Arad.

Se pare ca suma de bani din seif ar fi apartinut unui membru al familiei octogenarei.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza cercetari intr-un dosar ce vizeaza savarsirea infractiunii de talharie calificata.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here