Acasă Actual Frăția gunoaielor, dama de lux. Triunghi amoros la Romprest: cuibușor de nebunii...

Frăția gunoaielor, dama de lux. Triunghi amoros la Romprest: cuibușor de nebunii pe banii cetățenilor

Gunoaiele au o nouă feblețe! La Chișinău au ajuns zvonuri cum că în grațiile gunoierilor de lux din inima Bucureștiului a intrat de ceva timp duduia Crenguța. Pe unde a purtat-o vântul? Să vezi și să nu crezi… 

Ajunsă peste noapte director juridic în cadrul companiei de salubritate Romprest, Alexandra Crenguța Catanea a trebuit să dea o probă de aptitudini. Ce o recomanda în funcția de conducere? Numai Bogdan Adimi știe, boss-ul tomberoanelor care ar fi supus-o la mai multe testări, scrie realitateadinmoldova.md

Imagine

Cum pare că le-a trecut cu brio, dovadă stând salariul URIAȘ pe care l-a încasat de la Romprest, firava damă Crenguța a fost răsplătită peste măsură. O păsărică ne-a ciripit că mândra prestatoare de servicii (in)salubre încasa 10.000 de euro pe lună! Lux și o-pulență!

Dama ținută în puf de Bogdănel ar mai fi încasat și altele…

Imagine

Dragoste cu năbădăi la Romprest 

Lanțul de iubire pare să fi slăbit în timp și Crenguța a ajuns în dizgrația lui Bogdănel care, tot peste noapte, a dat-o afară. Sedusă și abandonată, Crenguța noastră și-a căutat salvarea în instanță. I-au dat dreptate și fata a avut numai de câștigat! Mai exact, 24 de salarii compenastorii a câte 10.000 de euro pe lună pentru munca prestată pe brânci în perioada de glorie 2020-2021, 15.000 de euro daune morale pentru onoarea pătată și ceva mărunțiș – mai exact, 10.000 de lei – cheltuieli de judecată. 

„Dosar 9969/3/2021, ora 10,00 – contestatie decizie concediere – CATANEA ALEXANDRA CRENGUȚA

Admite cererea. Anuleaza decizia nr.6/17.03.2021. Obliga parata la plata catre reclamanta a unei despagubiri egala cu drepturile salariale indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamanta de la data concedierii si pana la ramanerea definitiva a prezentei hotarari. Constata incetat de drept contractul individual de munca nr.*****/12.07.2019 la data ramanerii definitive a prezentei hotarari. Obliga parata sa plateasca reclamantei 24 de salarii brute cu titlu compensatoriu in conformitate cu dispozitiie Actului Aditional nr.***/26.02.2021 la contractul individual de munca nr.*****/12.07.2019. Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 15.000 Euro cu titlu de daune morale. Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 10.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecata. Cu apel in 10 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucuresti Sectia a VIII-a. Pronuntata astazi 11.05.2021, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei.”

Imagine

Imagine

Sătulul nu crede la ăl flămând…

Scuturată bine, Crenguța noastră a căzut în picioare. Cu dreptatea în mână, duduia a avut doar de câștigat. Sume fabuloase s-au scurs printre degetele ei fine. Și asta în vreme ce un biet de lucrător la salubritate, muritor de rând și de foame pentru alde Adimi, este plătit, de aceeași companie, cu salariul minim! Desfrâu total pe banii contribuabililor, nu glumă! 

După ce relația neortodoxă cu boss-ul tomberoanelor a început să scârțâie, dama a ajuns să fie călcată și de procurori, nu numai de gunoier… Desigur, cu alte interese… Semn că crenguța începe să trosnească… 

Audieri-bombă în MAFIA gunoaielor: Personaj-cheie, chemat de procurori – Caracatița din Romprest, destructurată de DNA și DIICOT

Imagine

Și, că tot veni vorba de trosnit… aceeași păsărică ne-a ciripit că, după ce a căzut din grațiile lui Bogdănel, a fost adusă pe culmi(le plăcerilor) de boss-ul suprem de la Romprest, Andrei Dracea, cel care, impresionat până peste măsură de flexibilitatea de care a dat dovadă Crenguța, a luat-o sub aripa-i protectoare. 

Imagine

Triunghi amoros la Romprest

Iată că după ce a fost scuturată de Adimi, Crenguța a fost dusă de vânt în brațele lui Andrei Dracea, boss-ul suprem de la Romprest. Recuperată de pe cărări, Cranguța a ajuns unul din stâlpii de rezistență ai companiei, unde prestează, și astăzi, servicii.

Imagine

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.