Luna iubirii va fi sărbătorită, în centrul Aradului, unde vor fi invitate toate persoanele care doresc să-și declare, într-un mod sau altul dragostea față de partener, indiferent de vârstă.

Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad vor oferi tuturor îndrăgostiților posibilitatea să-și mărturisească iubirea într-un cadru epic, special amenajat pe platoul din fața Palatului Administrativ, cu ocazia Valentine’s Day și a Dragobetelui.

Călin Bibarț: „În luna februarie sărbătorim iubirea, oamenii, oraşul.  Dragi arădeni, vă încurajez să ne reamintim cu toții ce minunat este să fim îndrăgostiți de Arad. Astfel că am pregătit o frumoasă surpriză pentru toți cei care iubesc. Vă aşteptăm pe platoul din fața Primăriei pentru a ne bucura de un moment vesel şi plin de culoare. Mulțumesc partenerilor Arsat Industry,  HAI Extrusion şi tuturor sponsorilor pentru implicare, generozitate şi gândul bun pentru comunitate, #pentruArad.”

Astfel, în 14 februarie 2021, când în întreaga lume este marcată Valentine’s Day și în 24 februarie 2021, când românii sărbătoresc Dragobetele, între orele 11.00 – 20.00,  într-un igloo decorat adecvat, vor fi „oficiate“ căsătorii pentru o zi. Tot pe platoul din fața Palatului Administrativ, va fi amenajat și „Tunelul iubirii“, prin care perechile pot să treacă înainte sau după „oficierea“ căsătoriilor de o zi.

În acest decor special, tinerii sunt invitați să-și facă fotografii ce le

vor permite înscrierea la concursul „Îndrăgostit de Arad“, desfășurat în perioada  14 – 26 februarie 2021. Vor fi declarate câștigătoare pozele încărcate în secțiunea comentarii a evenimentului creat pe pagina de facebook a Primăriei Arad, care adună cele mai multe aprecieri (like-uri). Anunțarea câștigătorilor va fi în data de 26.02.2021, ora 12:00. Întregul regulament al concursului poate fi consultat accesând link-ul https://fb.me/e/4Du10XaNu.

Atât „Tunelul iubirii“ cât și igloo-ul care va fi transformat în „sală de căsătorii“ sunt oferite, prin sponsorizare, de firmele Arsat Industry și HAI Extrusion, care au devenit cunoscute atât în țară cât și în străinătate, pentru sferele transparente care sunt folosite de unele cafenele și restaurante ca spații de servire, în perioada pandemiei.

Tot cu ajutorul unor sponsori, organizatorii pregătesc premii pentru participanții la aceste evenimente.   

Sursa: Realitatea de Arad