Alte 100 de trotinete electrice sunt disponibile prin serviciul de închiriere.  Ele sunt amplasate în patru locații: platoul din fața Palatului Administrativ, Parcul Pădurice, magazinul Ziridava și zona Teatrului Clasic “Ioan Slavici”.

 
Pentru a putea utiliza trotinetele, călătorii descarcă aplicația Lime, localizează trotineta de pe hartă și o deblochează cu o simplă atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil.
 
Deblocarea trotinetei este gratuită, iar fiecare minut al cursei va fi taxat cu 0,7 RON.
 
Primăria Municipiului Arad și operatorul economic care pune la dispoziție trotinetele încurajează călătorii să se angajeze în practici de călătorie sigure și recomandă folosirea căștilor pe durata deplasării cu trotineta, respectarea legilor din trafic și limitele de viteză, folosirea trotinetelor pe străzi și piste pentru biciclete, parcarea corespunzătoare în afara drumurilor pietonale, rampelor de serviciu si a stațiilor de autobuz și întotdeauna să fie atenți la mașini, pietoni și alți colegi pe trotinetă.

Sursa: Realitatea de Arad