Un grav accident de circulație a avut loc, sâmbătă, pe DN79A, în județul Arad, la fața locului fiind cerută și intervenția elicopterului SMURD.

Trei persoane au fost rănite, dintre care 3 sunt transportate la spital.
La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „accidentul a avut loc la intrarea in comuna Bocsig dinspre orașul Ineu. DN79A este blocat”.
 „Primele informații arată că în accident sunt implicate 2 mașini în care se aflau 4 persoane. Există 2 victime încarceratem care sunt sunt conștiente. Una din victime a fost extrasă din mașină și a fost predată echipajului medical SAJ Ineu prezent la fața locului. Cea de-a doua victimă a fost extrasă din mașină si a fost predată echipajului medical SMURD Ineu prezent la fața locului, aceasta este conștientă, are fractură femur cu deplasare și traumatism facial.[09:11, 09.11.2019] Gigi: a doua victima a fost extrasa din autoturism si a fost predata echipajului medical SMURD Ineu prezent la fata locului, aceasta este constienta, fractura femur cu deplasare, traumatism facial. Cea de-a treia victimă acuză dureri abdominale, pentru aceasta a mai fost solicitat un echipaj medical SAJ Ineu. La locul evenimentului se mai deplasează și echipajul medical SMURD elicopter. Din mașini există scurgeri lichide combustibile”, a mai declrata purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.
POlițiștii continuă cercetările în acest caz.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here