Senatorul PSD Arad Mihai Fifor a demisionat din funcția de secretar general al PSD, în contextul în care și președintele partidului, Viorica Dăncilă, și-a dat demisia, pe fondul pierderii alegerilor pentru funcția de președinte al României.

Mihai Fifor a declarat, miercuri, la Parlament, că este „imperios necesar” ca PSD să intre într-o nouă etapă, că este momentul de restart pentru PSD într-un an electoral dificil, cu alegeri locale şi parlamentare pe care PSD trebuie să le câştige şi a afirmat că preşedintele interimar Marcel Ciolacu este „o alegere cât se poate de bună, nu doar pentru că este preşedintele Camerei Deputaţilor, ci şi pentru că conduce o organizaţie a PSD cu rezultate şi este un om cu mult simţ politic şi lucrul acesta e necesar pentru partid”.

Fifor a explicat demisia conducerii PSD şi a afirmat că „atunci când ratezi un obiectiv, este un gest onorabil să faci un pas în spate şi să laşi o altă echipă să preia conducerea”.

Conform unor informații, în aceste condiții Mihai Fifor ar urma să se concentreze mai mult pe candidatura sa la Primăria Municipiului Arad, o discuție în acest sens având loc de mai de mult timp în interiorul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here