Schimbările în structurile de conducere ale PSD Arad continuă. Adrian Alda este noul secretar executiv desemnat al organizaţiei judeţene a PSD Arad.

Adrian Alda se alătură noii echipe de conducere, care îi are în frunte pe preşedintele PSD Arad, senatorul Mihai Fifor, şi preşedintele executiv, deputatul Florin Tripa, ambii fiind aleşi în cadrul lucrărilor Conferinţei Judeţene Extraordinare.

Recent și conducerea organizației județene și a celei municipale de tineret a fost schimbată. Adrian Antoche conduce organizaţia judeţeană TSD Arad, în timp ce Daniel Gheorghe este responsabil de organizaţia municipală de tineret a PSD.

„Sigur, că în calitate de tânăr politician mă onorează şi mă obligă responsabilitatea cu care am fost investit. Puternici împreună pentru Arad, reprezintă mult mai mult decât un slogan, este un crez, un obiectiv pentru care milităm şi cred că experienţa şi competenţa mea profesională, dobândite în mediul privat, vor constitui atuuri pentru conturarea unei activităţi politice coerente şi solide. Suntem o echipă unită, animată de idealul de a aduce Aradul pe o treaptă superioară de dezvoltare, menţinând în permanenţă un dialog viu şi real cu cetăţenii. PSD trebuie să redevină ceea ce este menit să fie: principala forță politică a României, partenerul credibil și loial al fiecărui român”, a declarat secretarul general al PSD Arad, Adrian Alda.