Jurnalistul Sebastian Oancea, un nou proces câștigat cu baronul Marian Oprișan. Culisele procesului de care au fugit toți judecătorii din Vrancea

  Încă un proces câștigat în instanță de Sebastian Oancea, jurnalist realitateadevrancea.net, cu președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, lovit în plin, de-a lungul vremii, de anchetele acestuia.

  „Am repurtat a patra victorie definitivă împotriva baronului Marian Oprișan, în procesul în care îmi cerea 200.001 lei pentru că i-am devoalat devalizarea SC Drumuri și Poduri, contractele acordate preferențial protejaților partidului și ziariștilor de casă. Recursul a fost respins de Înalta Curte de Casație și Justiție, astăzi”, a scris jurnalistul Sebastian Oancea, pe pagina personală de Facebook. 

  Într-o declaraţie pentru Epoch Times, jurnalistul şi-a exprimat mulţumirea că justiţia din România funcţionează.

  „Baronii sunt o specie pe cale de dispariţie, dar, se pare, Oprişan refuză să iasă onorant din viaţa politică şi administrativă, luptându-se cu jurnaliştii care-i devoalează golăniile din bani publici. Este al patrulea proces pe care îl câştig în toate fazele: fond, apel, recurs. Interesant este de unde a avut bani Oprişan să dea unei importante case de avocatură peste 100 de mii de euro ca să se lupte cu mine. Mai bine făcea un drum sau o grădiniţă, cu banii ăştia”, a spus Sebastian Oancea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.