Liderul GameTech este partenerul oficial al UEFA EURO 2024™ și CONMEBOL Copa America™️ 2024, o premieră fără precedent pentru industrie

Vara fotbalului Kaizen Gaming este aici! Liderul GameTech este partenerul oficial al UEFA EURO 2024™ și CONMEBOL Copa America™️ 2024, o premieră fără precedent pentru industrie.

În această vară, Kaizen Gaming, una dintre cele mai importante companii GameTech din lume, aduce fotbalul mai aproape de fani ca niciodată. Prin intermediul brandului internațional al Kaizen Gaming, Betano, compania sponsorizează atât UEFA EURO 2024™️, cât și CONMEBOL Copa América™️ 2024.

Cele două sponsorizări marchează un succes fără precedent pentru Kaizen Gaming, Betano devenind primul brand de gaming și pariuri sportive online care susține ambele competiții. De asemenea, din poziția primei companii GameTech care a devenit partener oficial al FIFA în timpul Cupei Mondiale din 2022 din Qatar, noile sponsorizări se bazează pe trendul câștigător al Betano, marcând un adevărat hat-trick.

Având în vedere reputația Betano ca brand de prim rang în domeniul pariurilor sportive digitale și al jocurilor de noroc, renumit pentru experiențele inovatoare, tehnologia avansată și angajamentul față de jocul responsabil, aceste sponsorizări prestigioase subliniază dedicarea companiei față de industria fotbalului. Ele reflectă principiile care definesc activitatea Kaizen Gaming, dar evidențiază și valorile comune ale tuturor organizațiilor implicate.

Imagine

Legendă foto: Fostul căpitan al echipei naționale a României, Ciprian Marica, prezintă trofeul UEFA EURO 2024™ în cadrul evenimentului special organizat de Betano la București.

Turneul Global al trofeelor EURO și Copa America de la Kaizen Gaming

În perioada premergătoare celor două competiții, colaborarea Kaizen Gaming cu UEFA și CONMEBOL a creat o mulțime de momente speciale nu numai pentru fanii sportului din țările în care Betano activează, ci și pentru cei peste 2.500 de angajați din întreaga lume:

  • România a fost prima țară care a dat startul festivităților Betano – UEFA EURO 2024 la începutul acestui an, când fostul căpitan al echipei naționale, Ciprian Marica, a prezentat trofeul EURO unei mulțimi entuziaste de fani din București.
  • În Portugalia, peste 2.000 de persoane au avut ocazia să vadă trofeul în cadrul unui eveniment cu o apariție specială a „eroului” Euro 2016, Éder, iar în Germania, utilizatorii Betano au făcut fotografii cu trofeul la Olympiastadionul din Berlin, unde va avea loc finala UEFA EURO 2024™.
  • În Grecia, cu excepția prezentării trofeului fanilor la 20 de ani de la triumful echipei naționale la Euro, Kaizen Gaming a adus cupa la sediul său, în Kaizen Campus, în cadrul unui eveniment exclusivist la care au participat angajații săi. De asemenea, trofeul își va continua turneul, vizitând Republica Cehă înainte de finală.
  • Dincolo de ocean, Betano a găzduit un eveniment de patru zile în Brazilia – două zile în Rio de Janeiro și două zile în São Paulo – pentru a prezenta trofeul CONMEBOL Copa América™️ 2024 la mii de fani brazilieni și angajați Kaizen Gaming. Printre invitații speciali s-au numărat foști membri ai echipei naționale, Zinho, Elano și Carlos Germano, precum și fostul pilot de Formula 1 Ferrari, Felipe Massa.
  • Evenimente similare, în cadrul cărora Betano a prezentat trofeul Copa America, au avut loc în Argentina, Chile, Peru și Mexic.

Imagine

Legendă foto: Betano a adus trofeul CONMEBOL Copa América™️ 2024 la Rio de Janeiro și São Paulo în Brazilia

Kaizen Gaming lovește… și înscrie!

Sponsorizările oficiale ale Betano pentru UEFA EURO 2024™️ și CONMEBOL Copa America™️ 2024 sunt doar cele mai recente realizări ale parcursului remarcabil Kaizen Gaming din ultimii ani. Operând în prezent în 16 piețe, cu planuri de extindere la 26 până în 2026, traiectoria de creștere a companiei este nici mai mult nici mai puțin decât incredibilă.

Betano este un partener mândru al unora dintre cele mai importante cluburi de fotbal din Europa, printre care FC Porto, Sporting CP și S.L. Benfica din Portugalia, FCSB din România, dar și al cluburilor precum AC Sparta Praha, sau FC Viktoria Plzeň din Republica Cehă. Cel mai recent, Betano a intrat în Premier League ca sponsor, vizibil pe tricourile celor de la  Aston Villa F.C.

În plus, Betano devine rapid cel mai popular nume din industria i-gaming din America de Sud. Pe lângă faptul că este sponsorul oficial al CONMEBOL Copa America™️ 2024, două dintre cele mai mari competiții interne de pe continent îi poartă numele: Brasileirao Betano (Liga Braziliană) și Torneo Betano (Liga Argentiniană).

Vrei să faci parte din această călătorie? Explorează oportunitățile de carieră disponibile aici.

Acum, să ne punem centura și să ne pregătim pentru o vară plină de fotbal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.