Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac I- Nagylak au descoperit un microbuz, în valoare de 10.000 de euro, căutat de autorităţile din Spania. 

 În noaptea de 8 spre 9 octombrie, în jurul orei 00:15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român G.A., în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în Spania. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi documentele microbuzului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

“Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a cumpărat microbuzul de la un cetăţean spaniol şi nu cunoştea că acesta ar fi în atenţia autorităţilor. Autoturismul în valoare de 10.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au precizat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

 

Sursa: Realitatea de Arad