Ministrul Mihai Fifor, după ce a votat: „modul în care ne exprimăm în momentul de față ca țară care cu adevărat crede în familia tradițională. Vă spun că am votat cu toată inima în favoarea modificării Constituției”

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, care este și senator PSD, a votat sâmbătă la o școală din cartierul Alfa din municipiul Arad.

 

Mihai Fifor a venit însoțit decătre președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, și de deputatul Florin Tripa.

„Am votat astăzi cu toată inima pentru legea de revizuire a Constituției, consider că este un gest de normalitate, este un gest care vine să vorbească despre nevoia de a defini cât mai bine familia tradițională în România. Până la urmă cred că discutăm despre valorile pe care această țară le are și pe care cred că trebuie să le păstreze, să le ducă mai departe, acesta fiind modul în care ne exprimăm în momentul de față ca țară, ca națiune, ca popor, care cu adevărat crede într-una dintre instituțiile sale de bază și această instituție este familia, familia tradițională, așa cum este ea definită în legea de revizuire. Cred că, repet, este pur și simplu un gest de normalitate pe care probabil fiecare dintre noi ar trebui ca să-l facă. La urma urmei, facem lucru acesta după o analiză a fiecăruia dintre noi și decidem în consecință, dar eu vă spun că am votat cu toată inima în favoarea modificării Constituției”, a declarat ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, la ieșirea din secția de votare.

În județul Arad există 389.907 de persoane cu drept de vot, dintre care 149.,425 sunt în municipiul Arad.
În județ au fost amenajate 437 secții de votare, dintre care 115 în municipiu.
În Arad au fost tipărite 428.812 de buletine de vot, dintre din 164.465 în municpiu.