Povestea mistoriasă a unei mașini decoperită într-o zonă greu accesibilă din județul Arad, scufundată în apele râului Mureș, este parțial elucidată. 

Mașina a fost descoperită  de un cetățean care a alertat autoritățile. „Autoturism cazut in  raul Mureș  se deplasează  Descarcerarea grea Ford Ranger cu barca  si Smurd Vladimirescu cu 8 subofițeri. Mașina este blocată într-un banc de nisip.  Echipajul de căutare a verificat autoturismul, în interiorul autoturismului nu se află nici o persoană.  Accesul prin pădure spre autoturism nu se poate face decât cu mașini de teren.  În sprijin a venit un utilaj ( buldoexcavator) pus la dispoziție de primăria Felnac.  Se încearcă ancorarea autoturismului și aducerea la mal ” au anunțat cei de la ISU Arad.

Imagine

Într-un final, mașina a fost scoasă la  mal. Din fericire, în interior nu se afla nimeni. După învestigații ale poliției s-a ajuns la concluzia că:  Din primele cercetări s-a stabilit că, în seara precedentă, un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș, ar fi lăsat mașina lângă râul Mureș, fără a avea frâna de mână trasă. Autoturismul ar fi alunecat ulterior în apă, iar bărbatul ar fi ieșit prin geamul deschis. Acesta nu a fost rănit, și în autoturism nu se mai afla nicio persoană.

Se pare că autoturismul se află la al cincilea proprietar, fără a fi efectuată însă transcrierea la fiecare vânzare efectuată. 

 

Sursa: Realitatea de Arad