Numărul administrativ trebuie afișat la loc vizibil, pentru recensământ

În vederea bunei organizări a recensământului general agricol și a recensământului populației și locuințelor, Primăria Arad le reamintește cetățenilor că au obligația de a aplica și de a menține în stare corespunzătoare tăblița sau orice alt tip de suport material cu numărul administrativ pe clădire (numărul casei),  precum și pe gardul împrejmuitor al loturilor virane, care au propriul lor număr. În cazul în care nu știu care este numărul administrativ atribuit,  Primăria Municipiului Arad, prin Serviciul Relații cu publicul, le stă la dispoziție, zilnic, după următorul program: 08,30–15,30, în zilele de luni, marți si miercuri, între 08,30-17,30, joi și 08,30-14,00, vineri.

Actele necesare: cerere, extras de carte funciară, contract de vânzare-cumpărare/orice alt act de dobândire,  copie act identitate. Cererea și documentele  pot fi depuse la camera 5, Palatul Cenad sau se pot transmite prin fax 0257-284.744 sau pe e-mail, la [email protected]. Adeverința emisă va fi utilă și pentru corectarea adresei în cartea funciară, precum și în orice situații în care este necesară actualizarea adresei administrative. Administratorii blocurilor de locuințe și ai altor locuințe colective și condominii vor afișa la loc vizibil, la fiecare scară, denumirea străzii, numărul administrativ, nr. blocului și scara.

Termenul limită de îndeplinire a obligației de a aplica numărul admnistrativ pe clădire sau pe împrejmuire, la loc vizibil din stradă, este 29.08.2020

 În perioada imediat următoare, prin reprezentanții desemnați, Primăria Municipiului Arad va verifica  îndeplinirea responsabilității persoanelor fizice si juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.