Parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiștii din Marghita de la un arădean

Joi, 4 martie, la ora 13.15, pe strada I.L. Caragiale din Marghita, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Marghita împreună cu polițiști locali din aceeași localitate au depistat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Arad, judeţul Arad, care se afla într-un autoturism parcat.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au descoperit pe bancheta din spate a autovehiculului o cutie în care se aflau 35 de parfumuri de diferite mărci, bunuri a căror proveniență nu a putut fi dovedită cu acte, susceptibile a fi contrafăcute (anexăm foto).

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi expertizate în vederea stabilirii caracterului de autenticitate și prejudiciului cauzat titularilor mărcilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Marghita continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Sursa: Realitatea de Bihor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.