Pasagerii trenurilor care circulă dinspre Deva spre Arad, preluați de autobuze

CFR SA a anunţat faptul că pasagerii trenurilor care circulă dinspre Deva spre Arad vor fi preluaţi de autobuze din localitatea Zam şi transportaţi mai departe, pe traseu.

 

În perioada 4-10 decembrie 2020, circulaţia tuturor trenurilor pe relaţia Simeria – Radna va fi restricţionată. Totul, din cauza unor lucrări de racordare a liniilor 3 și 4 reabilitate, din stația Vărădia, cu firul I de circulație Săvârșin – Vărădia de Mureş, lucrări care necesită închiderea totală a circulației feroviare între stațiile Săvârșin – Vărădia de Mureş – Bătuța și scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe întreaga distanță. Aceste lucrări fac parte din proiectul de modernizare a căii ferate Curtici-Simeria, lotul 2, care se desfăşoară în prezent pe calea ferată dintre zona Ghioroc şi Simeria.

“Menționăm faptul că, în perioada sus-menționată, constructorul, care execută lucrările de reabilitare pe subtronsonul 2b Bârzava – Ilteu, va pune la dispoziția călătorilor mijloace auto pentru transbordare pe distanța Zam – Arad, mijloacele auto urmând să circule tur-retur, cu oprire în zona stațiilor CF de pe traseu, conform programului de circulație al trenurilor”, au anunţat cei de la CFR SAAceştia îi îndrumă pe călători să solicite informaţii suplimentare, dacă au nevoie, la numărul de telefon 021/9521.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.