PHG Consulting, firma de consultanță care a dat României un președinte, premieri, miniștri. Portofoliu de top, management și leadership

De-a lungul timpului, PHG Consulting a dat României un președinte, premieri, miniștri și are un portofoliu impresionant de lideri de opinie care promovează cu succes, pe plan intern și internațional, idei, analize, strategii.

PHG Business Consulting este o firmă de consultanță în afaceri internațională independentă, dedicată să ajute organizațiile în gestionarea schimbărilor, să atenueze riscurile și să rezolve disputele – financiare, juridice, operaționale, politice și de reglementare, reputaționale și tranzacționale. 

Fiecare departament din cadrul companiei este lider în domeniul său specific, beneficiază de experiența unui personal recunoscut pentru portofoliul său și este construit pe baza unei experiențe acumulate în ani întregi de activitate.

Imagine

PHG Business Consulting oferă o suită cuprinzătoare de servicii concepute pentru a ajuta clienții pe tot parcursul ciclului de afaceri – de la gestionarea proactivă a riscurilor până la capacitatea de a răspunde rapid și eficient în fața unor evenimente neprevăzute și medii dinamice.

PHG Consulting – consultanță, management și leadership de top. 

PHG Consulting Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.