Poliţiştii de frontieră au depistat 31 de migranţi ascunşi într-un automarfar încărcat cu frigidere

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au depistat 31 de cetăţeni din Pakistan, India şi Bangladesh care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu frigidere.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea, pe sensul de ieşire din ţară de la PTF Nădlac II s-a prezentat un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în România.

„Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere pentru o societate comercială din Italia. În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentul pentru marfă, treizeci şi unu de cetăţeni străini”, se precizează în comunicat.

În urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că aceşti 31 de cetăţeni din Bangladesh, India şi Pakistan intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

„Lucrătorii noştri au demarat cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de trafic de migranţi şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se mai menţionează în comunicatul ITPF Oradea

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.