Jucătorul Craiovei Valentin Mihăilă a fost eroul naționalei U21 în meciul cu Finlanda: a marcat de trei ori. Oaspeții au deschis scorul în minutul 3, prin Kairinen, iar Mihăila a reușit dubla în 8 minute.

Naționala lui Mirel Rădoi a avut parte de un start dezastruos de meci. Nordicii au marcat chiar în primul minut, prin Ligman, după o mare eroare a tricolorilor mici. Scorul nu a rămas așa, pentru că Valentin Mihăilă (19 ani) a reușit o „dublă”, prin două execuții de mare efect, realizate în doar 7 minute, scrie digisport.ro.

Puștiul de 19 ani a avut un gol anulat pentru offside în minutul 42 și a fost aproape de hat-trick în prelungirile primei reprize, când unul dintre fundaşii finlandezi a trimis în propria poartă.

Mihăilă a mai ratat o ocazie uriașă în minutul 76, însă și-a luat revanșa imediat – a reuşit al treilea gol şi a închis tabela la 4-1, iar România U21 a adunat 9 puncte și a urcat pe locul 2 în grupa 8 de calificare la EURO.

Naționala antrenată de Mirel Rădoi va disputa următorul meci din preliminarii marți, în Irlanda de Nord.

Iar Valentin Mihăilă poate pleca pe o sumă impresionantă de la Universitatea Craiova. Silviu Bogdan, fostul manager al centrului de juniori al oltenilor, susține că pe masa echipei lui Victor Pițurcă există o ofertă de 5 milioane de euro pentru internaționalul U21. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here